Sömn, sömn, sömn… sova, sova, sömn, sömn sömn…

Vi fick ju inte sova den helgen vi räknat med, då kortis uteblev pga att T var sjuk. Däremot var förra helgen ett unikum i sig. Ungen sov 2 hela nätter i rad!!! Och med hela nätter menar jag ju då såklart att han ändå gick upp och gjorde dag redan klockan 05.00 eller strax därefter, men han sprang inte upp en enda gång innan dess på natten. Vi sov alltså obruten sömn (nåja) i flera timmar, två nätter i rad. Tror jag aldrig har hänt tidigare. Att det har hänt två gånger på samma vecka tyckte vi hittills har varit helt fantastiskt, men nu…

trött

Så varför är jag då så himla trött denna veckan? Har inte varit iväg på någon kvällsaktivitet (som jag brukar klämma in) utan bara jobbat, tränat och varit hemma. Och så då sovit mer sammanhängande än vanligt? Dessutom har jag den senaste vecka börjat äta lite vitaminer som komplement till att jag ju inte sover tillräckligt och det är förskräcklig vad tråkigt och mörkt väder vi har den här tiden. Kanske det tar ett tag för dem att verka? Kanske har jag fel sort? Men det var någon multivariant som skulle täcka in de flesta behov eller brister kanske 🙂 Åter ju mycket bättre kost nu för tiden också sedan jag börjat träna och min PT ligger på mig om både träning och kosthållning så ingen större risk att man vågar möla i sig miljoner mackor från det vita brödet längre.

Får se vad denna helgen erbjuder i sömnväg? I trevligt umgänge och pysselväg blir det tipp topp iaf, det vet jag, eftersom jag ska på pysselmaraton imorgon. Tänk att få sitta en hel dag och pyssla med trevliga vänner och nya bekantskaper med samma intresse och bara rå om sig själv. Fast jag vet att jag på kvällningen saknar familjen igen så det är skönt att det är som vanligt på söndag igen… kanske? 🙂

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s