Vad händer…

…om man återigen testar en medicin som tidigare gav dåliga biverkningar?

För ca 1,5 år sedan testade vi Theralen i samband med melatonin för att minska vakentiden på natten. Det funkade ganska bra, faktiskt det bästa vi testat. Problemet var att T blev personlighetsförändrad av medicinen. På dagarna blev han otrygg, ledsen, lättretlig och inte sig själv, trots att han sov bättre på nätterna. Vi slutade med Theralen efter en knapp månad. Sedan dess har vi inte hittat något annat som funkar lika bra, nattetid. Tabletter i form av Cirkadin hade varit det bästa men då T har svårt att svälja tabletter är inte det ett alternativ, just nu iaf.

Nu gör vi ett nytt försök med Theralen, hoppas att T inte drabbas av samma biverkningar som sist, och vi (och han) till slut får sova längre perioder på natten. Jag skriver inte ‘hela nätter’ då jag idag ser det som helt orealistiskt… men jag blir gärna överbevisad 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s