Weekend för oss själva

Helgen som gick var den på året som vi brukar åka bort ensamma jag och maken, utan något av barnen. T skulle vara på kortis, vi hade tom bytt till oss en extra natt för att kunna lösa logistiken, och lillasyster skulle vara hos mormor. Hela förra veckan var T sjuk i feber och hosta och det såg ut att inte bli någon bortahelg för oss alls. Och då skulle ju inte Molly ”behöva” vara hos mormor heller, som hon ju längtat efter så mycket. När onsdagen var här så insåg vi att han inte skulle kunna åka till kortis på torsdagen… och vi inte heller komma iväg på fredagen. Men så kom maken på den briljanta idén att mormor kanske skulle kunna bo hos oss och då passa båda barnen, istället för att ha Molly hos sig. Det kände dock inte mormor att hon skulle orka. Båda barnen hela helgen + att T då var sjuk också… tillbaka på ruta 1.

Maken ringde då till farmor och farfar för att kolla om de kunde ha bara T över helgen. Och de kunde de lyckligtvis. Då var ju bara kruxet att lämna honom dit också. De bor inte jättenära och var en ganska stor omväg för oss när vi ville komma iväg på fredagen men det var ju iofs bättre än att inte åka alls så på så vis fick det bli.

Vi var iväg till Jönköping och Gränna, sov på hotell i 2 nätter och bara gottade oss, så det var det värt alla gånger att åka lite omvägar för att lämna barnen. T var fortsatt sjuk hela helgen och även varit stora delar av denna veckan men var kort dag på dagis igår och heldag idag så hoppas att det är på rätt väg nu 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s