Håller tummarna…

…att det blir en kortidshelg i helgen. T har varit förkyld hela veckan, i måndag-tisdags var jag hemma och vabbade men tyckte att han var lite bättre och framförallt inte hostade så mycket längre så han fick gå till skolan i onsdags. Igår när jag hämtade honom tyckte jag dock att han hostade ganska mycket mer men var pigg och glad. Han har hostat en del i natt trots att vi höjt upp huvudändan men han blev bättre i morse när han fick sitta upp igen. Får väl se om de ringer från fritids och ber oss hämta honom senare men annars får han nog åka till kortis i helgen och så får de väl ringa efter oss om han blir sämre. Denna helgen ska vi ju inte resa bort någonstans iaf så vi är ju inte långt borta om han blir sämre.

I morgon tänkte vi besöka Ågrenskas lekdag. Hade ju varit ultimat såklart om T var med oss eftersom alla aktiviteter ska vara anpassade för barn med speciella behov. Men vi tänker att det även kan vara nyttigt och värdefullt för lilla M att åka dit och se att andra familjer också har barn som är lite annorlunda, på många olika sätt, både med fysiska och psykiska funktionshinder. Och så kan det ju vara kul att leka lite på de olika aktiviteterna såklart. Dessutom ska det ju bli ett strålande väder och det kanske är sista fina/varma helgen denna sommaren. Det kanske tom kan bli årets första bad i havet, iaf för M, jag själv nöjer mig nog med lite fotplask i så fall 🙂 Det är ju iaf väldans fint ute på Lilla Amundön där Ågrenska ligger och man har ju inte tillträde dit annars än när det är öppet hus eller man möjligen är ditbjuden på någon familjedag/helg för att träffa likasinnade och få lite avlastning med sitt ovanliga barn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s