Ledig dag

Herregud vad skönt jag haft det i dag! Min första ensamma riktigt lediga dag på några år. Har ju varit ledig ensamdagar förr men då har det alltid varit något inbokat. Läkarbesök, möte på habiliteringen, måstehandling inför kalas etc. Idag var det bara på mina villkor☺  
Gick upp med make och barn och hjälpte dem iväg. Sedan kröp jag ner i sängen igen och slösurfade en stund innan jag faktiskt somnade om i en dryg timma. Mornade mig länge innan en snabb 🚿 och frukost. Hade tänkt träna men hade ingen lust och när frukosten var klar hade solen letat sig igenom molnen och strålade inom kort från en klarblå himmel. Termometern visade på 0-gradigt, till skillnad från helgens lika soliga väder men -16 grader kallt. Bestämde mig för en promenad i fina vädret. Bra med lite luft och 🌞ljus efter helgens innekurande. Blev nästan en timme ute och var faktiskt lite trött när jag kom hem. Känner att jag inte har samma ork i kroppen just nu. Tror iofs att det mesta är psykiskt men att det tar sina uttryck i fysiska besvär. Hade lite känningar i mitt knä under promenaden och efter men det gick ok ändå. Skönt att röra lite på sig trots inställd träning. Får bli trx-pass på jobbet imorgon bitti innan jobbet som kickstart på veckan och året. Både kost och motion har fått stå tillbaka lite det senaste. Men körde deetox förra veckan och nu mjukstart med träningen också så hoppas jag snart jag är på banan igen.
Åt lunch när jag kom hem och har gått runt här hemma och småpysslat lite med ditt och datt. Flyttat runt några möbler, pyntat, plockat undan, tvättat, läst inredningstidningar och allmänt myst. Behövde det sååå mycket just nu. Maken ❤ erbjöd sig att hämta barnen också så jag kan bara lufsa runt i myskläder utan att bry mig idag. Så härligt och tacksam att jag fick till några lediga måndagar innan april då jag är ledig varje måndag för en lång tid frammåt:) Nu blir det jobb 2 måndagar i rad, en ledig och därefter kurs på nästa måndag. Och vi går mot ljusare tider märker jag👍 både i naturen och för min egen del. Skönt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s