Same proceedure…

Inget toalettbajs denna veckan. T höll sig från att bajsa en hel vecka, inte ens nattbajs, men natten till lördag kom det. Och nu på em… i byxan. Trots att vi påmint och han själv pratat mycket om sin ”överraskning” när han bajsar på toaletten… är så jävla trött på att tvätta bajskläder nu😩 Tyvärr har han också varit vaken sedan 4 imorse och hela dagen varit som ett yrväder. Upp och ner, fram och tillbaka, pratar högljutt och bryter ihop för minsta motstånd. Dagar som dessa gör att vi tror att det är någon ytterligare diagnos… adhd ligger ofta i tankarna, eller bristande impulskontroll och möjligen lite tvång eller lätt tourettes. Ibland ser man på honom att han måste trycka på knappen eller rita på Ms teckning eller vad det nu är för stunden. Han kan inte hålla sig, ibland ser vi tydligt att han försöker men det är som om något annat tar över och han måste, han MÅSTE trots att han vet att det blir surt efteråt. Hoppas att vårens utredning går att genomföra. När vi skulle göra den i höstas gick det verkligen inte… vi funderar på om det kan hjälpa med medicinering??? Men då måste vi först veta vad vi ska medicinera så en ny utredning hade varit på sin plats för oss nu men även inför blivande skolstart i höst. Maken är bortrest stora delar av nästa vecka igen, som denna som gick och min förkylning verkar ta nya tag (5 veckor nu), tur det är kortishelg nästa vecka.

Denna dagen ett liv…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s