Vad händer?

Just nu känns det så här…

Och… vart är vi på väg? 

Måste börja med att ta reda på nuläget för att kunna ta ut en ny riktning… men orkar knappt existera just nu. Precis tillbaka på jobbet och redan känns det sååå tråkigt och blir trött och anti allt som händer vad gäller vissa saker på jobbet och hemma, men mest på jobbet. 

Får ta mig en ordentlig funderare på var jag är, vad som känns bra och hur jag tar mig vidare från det som inte funkar längre. Får se om jag orkar det ens…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s