Ja, vad säger man…

…jo JIPPIE!

Det var ett plus denna gången. Tänk att det skulle ta ett år att bli gravida denna gången. Första gången tog det en månad och andra gången tre och nu elva… blir ju lite knas i planeringen på jobbet men så är det ibland. Vissa saker kan man ju inte styra riktigt över hur gärna man än vill och försöker😉

Bara i vecka sju ännu så väntar lite med att ta upp det på jobbet, lagom till jul kanske det passar så få jag gömma min bebiskula under min tjockismage så länge😂 Ibland finns det fördelar med att vara tjock.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s