Ett till positivt besked

Våra närmaste vänner ska också få tillökning till sommaren:-) Vi blev så glada när de var hemma hos oss på middag i helgen. Egentligen berättar vi ju inte för någon ännu om graviditeten eftersom vi ff är i vecka 9 och gärna vill vänta till efter vecka 12 då den största missfallsrisken är över… men vi tänkte ändå att de är några som vi skulle berätta för om vi hade fått missfall så då gjorde vi det. Och då visar det sig att de också väntar smått, bara en veckas skillnad på oss just nu, det kan ju ändras lite efter RUL (rutin ultraljud i vecka 18) då man får en mer ”bestämd” nedkomstdag och den man har idag kan justeras lite.

När jag var hos BM i veckan ville hon tex att jag skulle vara i vecka 11 eftersom de räknar från senaste mensens första dag, men jag vet ju ägglossningsdag och har utgått från den när jag räknat och då ligger jag 2 veckor efter henne. Men vi får se hur det flyttar sig ju längre vi kommer. Jag hade ju hellre varit i vecka 11 just nu eftersom jag mår ganska illa, vilket kan avta mycket efter vecka 12 men men… nu är det på G iaf.

Ska iaf bli så roligt att bli fler i familjen, vilket vi ju nu väntat på ett bra tag. Det ställer till det lite på jobbet med den nya tjänsten som jag skulle få vid en pensionsavgång i juni, då jag ju istället går på FL, men livet får gå före och förhoppningsvis finns tjänsten kvar när jag kommer tillbaka i någon form då jag väntat på denna tjänst i några år… Jag får se hur jobbet resonerar när jag berättar det om några veckor, hoppas jag kan hålla mig utan upptäckt innan dess, är ju som sagt ganska tjock redan innan men det har ju genom åren varit folk som trott att jag varit gravid tidigare när jag bara varit tjock… så kanske de inte vågar säga något nu, men tissla och tassla kan de ju alltid göra. Det är väl brukligt:-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s